- Hirdetés -
- - - - -

Gold Miner Vegas

Gold Miner Vegas a Gold Miner játék következő része. A játék lényege ugyanaz, mint az első részben. Minél több pontot kell gyűjteni a bányász emberkével. Ezúttal is egy csillében utazhatunk jobbra-balra és a földből kell kibányászni az aranyat, pénzt és gyémántot. A pályák között bónusz cuccokat is tudunk vásárolni. A jobb oldalt lévő kis batyuban írja, hogy még hány dinamitunk van. Mindig figyeljük az időt és első körben ajánlottabb a könnyebb aranyrögök felhozatala.

Ha tetszett a játék próbáld ki ezeket is:

Ha tetszett a játék próbáld ki ezeket is:

- Hirdetés -
- - - - -

6 hozzászólás - Gold Miner Vegas

  1. Az első része és ez is szuper játék. Sajna nem sikerült még végigvinni.

  2. Jó ez a játék csak kéár ,hogy a hawaiisat le kell tölteni!!

  3. Nagyon jó játék, én már többször végigmentem rajta, de a többit nem tudom letölteni. Elárulná valaki, hogyan kell, mert hiába kattintok a “download now” gombra?
    Köszi!

  4. Imádom ezt a játékoooot*.*

  5. nekem már sikerült végig vinni nagyon nehéz volt de nektek sok szerencsét kiwánok hozzá!:P:D

  6. jajj hogy kell letöltenia hawaii-satt..sehogysem sikerül letölteni..igaza van ursulának..mindenben egyetértek vele..énis tobbszor végigvittem.d e sehogy sem tdom letölteni egyik részét sem ..őszintén amugy én azt se tudtam elsonek hogy le kell tölteni de utána rájöttem hogy lekell tölteni….kérwmmm valaki sehítsen ert fogalmam sincs hogy hogy kell letölteni nem tudom hiába próbálom..kérem nagyon hálás lennékk légyszi